Käytä hakua löytääksesi uimapaikan helposti:

Uimarannat, uimahallit ja avantouinti kaupungissa Salo

Rannalla on pukusuojat, kaksi laituria, joista toisessa on hyppytorni, kioski ja saunarakennus. Laiturien väli on 50 metriä. Ranta on hiekkaranta, mutta syvenee nopeasti. Saunassa on puku- ja pesuhuoneet naisille ja miehille sekä yhteinen sauna. Lisäksi kioski, joka on avoinna kesä-elokuussa. Talvikautena Härjänvatsassa on talviuintia.

Uimaranta on noin 25 m hiekkapohjainen. Kaksi laituria, toisessa 3 m korkea hyppytorni, erilliset pukutilat naisille ja miehille sekä wc. Uimarannalla ei ole valvojaa.

Laituri, pukukopit, ekovessa, grillikatos.

Viehättävä kallioranta, jossa on kuitenkin vain vähän pikkulapsille sopivaa loivaa hiekkarantaa. Rannassa on laituri ja pukusuoja. Ranta sijaitsee noin 10 km kirkonkylästä Kemiöntietä ensin Nurkkilaan, josta opastus Kirakantietä uimarannalle.

Grillikota, kolme beach volley -kenttää ja leikkipaikka. Uimala-alueella on kesä-elokuussa kioski. Uimala on Kokkilan lossin vieressä. Rakennuksen peruskorjaus tehty v. 2009. Ulkoliikuntapaikat valmistuivat v. 2012.

Uimarannalla saunan aukioloaikana kioski. Kaksi laituria, hyppytorni, lasten leikkipaikka, beach volley -kenttä. Salo-Lehmijärvi-Kirjakkala retkeilyreitti kulkee uimarannan parkkipaikan vierestä, jossa myös opastaulu.

Koko uimalaa kiertää hiekkaranta, joka on loivasti syvenevä ja lapsille turvallinen. Välittömässä läheisyydessä frisbeegolfrata, tenniskenttä, kuntorata ja kyläyhdistyksen ylläpitämä retkeilyreitti.