Käytä hakua löytääksesi uimapaikan helposti:

Uimarannat, uimahallit ja avantouinti kaupungissa Joensuu

Aavarannan uimaranta sijaitsee Pyhäselän rannalla. Uimarannalla on laaja nurmialue ja Beach Volley -kenttä. Rantaviivaa Aavarannalla on 60 m, josta noin puolet hiekkapohjaista ja puolet kivikkoista. Rannan sivustolla on runsas järviruokokasvusto, joka ei kuitenkaan haittaa uimareita. Rannan läheisyydessä on ilmainen parkkialue, ulkokäymälät ja pukukopit.

Hietajärven uimaranta sijaitsee Joensuun Kiihtelysvaarassa. Uimarannalla on hiekka-aluetta ja metsää. Uimarannalla on kaksi laituria ja puinen hyppytorni sekä pukukopit ja ulkokäymälät.

Honkaniemen uimaranta sijaitsee Pyhäselän rannalla, vasten järvenselkää. Ranta on suojainen, kohtuullisen pieni ja se syvenee loivasti. Uimaranta koostuu useasta hietikosta, joita erottavat suurista luonnonkivistä kootut aallonmurtajat. Rannan läheisyydessä on ilmainen parkkialue ja pukukopit.

Esteetön uimaluiska, josta pääsee uimaan myös pyörätuolilla liikkuvat henkilöt. Uimaluiskan välittömässä läheisyydessä on esteetön pukukoppi.

Ilosaaren ranta on hiekkainen ja rannalla on WC-kopit ja pukukopit. Ilosaaressa on myös esteetön uimalaituri, esteettömät pukukopit ja -wc, esteetön kalastuslaituri sekä koko saaren kiertävä esteetön reitti. Ilosaaresta löytyy maksullinen parkkialue. Lisää tietoa löydät uimarantaprofiilista: https://www.joensuu.fi/uimarannat