Käytä hakua löytääksesi uimapaikan helposti:

Uimarannat, uimahallit ja avantouinti kaupungissa Pudasjärvi

Kelosyötteen uimaranta, jossa laituri pukukopit ja vessa. Virallinen uimaranta, josta otetaan vesinäytteet kaksi kertaa kesässä. Rannalla vuokrattava sauna ja palju.

Nopeasti syvenevä uimaranta ja leikkipuisto. Alueella myös beachvolley-kenttä ja skeittiparkki. Luppoveden ympäri kiertää polku ja toisella rannalla nuotiopaikka ja katos. Venelaiturissa voi vapaasti säilyttää venettä. Pukuhuoneet ja suihku käytettävissä 15.6.-15.8. klo 8-20.

Avantouintipaikan avaimen voit lunastaa Virkistysuimala Puikkarista hintaan 25€/vuosi. Pukuhuone on käytettävissä myös kesällä.

Pienille lapsille sopiva matala ranta oikealla. Isommille uimareille syvempi kohta avantouintipaikalla. Myös kalastuslaiturilta voi uida silloin, kun siinä ei ole kalastajia. Pukuhuone käytettävissä punaisessa rakennuksessa ma-su 15.6.-15.8. klo 8-20.

Viihtyisä uimaranta, jossa hiekkapohja, laituri pukukopit ja vessa. Virallinen uimaranta, josta otetaan vesinäytteet kaksi kertaa kesässä. Parkkipaikka, johon mahtuu noin 10 autoa. Uimarannalta yhteys Kannonnousureitille ja Kuksan rengasreitille (vaellus ja maastopyöräily) 13 km.

Uimaranta Rajamaanrannan lähiliikuntapuiston yhteydessä. Hiekkaranta, iso uimalaituri ja pukukopit.

Viihtyisä ja monipuolinen uimahalli/kylpylä. Ison altaan pituus 25m ja syvä pää 4m ja matala pää 1,20m. 6 uimarataa. Vapaasti käytettävissä virtuaalivesijumppa. Opetusaltaassa liukumäki. Pienille lapsille oma allas, jossa pieni liukumäki. Monitoimialtaassa hierontapisteitä ja poreallas. Monitoimialtaassa liikuntarajoitteisille invahissi ja mahdollisuus kulkea erillisen perhesaunan kautta. Vesijuoksuvöitä voi vapaasti lainata. Allasosaston aukioloaikoina asiakkaita palvelee kahvio.