Käytä hakua löytääksesi uimapaikan helposti:

Uimarannat, uimahallit ja avantouinti kaupungissa Helsinki

Kolme saunaa: yksi naisille, yksi miehille ja yksi tilaus-/yhteissauna. Lämminvesiallas, merivesiallas ja lastenallas. Kaksi isointa allasta ovat myös talvikäytössä. Altaalla ravintola-, kulttuuri- ja liikuntatoimintaa.

Talvisin avoinna ovat iso lämminvesiallas +27°c (syvyys 165 cm) ja merivesiallas (syvyys 180 cm). Merivesiallas täytetään Itämeren puhdistetulla merivedellä ja vastaa siis avantouintikokemusta. Lisäksi kolme saunaa: yksi naisille, yksi miehille ja yksi tilaus-/yhteissauna.

Uinninvalvonta. Ranta syvenee suurimmalta osin tasaisesti veden ollessa turvallisen uintialueen rajaa merkitsevien poijujen kohdalla noin viisi metriä syvä. Noin 10 metrin päässä rannasta veden syvyys on noin kaksi metriä. Rannan itäpäässä on syvänne, jossa vesi syvenee jyrkästi, jolloin noin kolmen metrin päässä rannasta vesi on noin kolme metriä syvää. Liikunta-alue, jossa on ulkokuntosalilaitteita, monitoimikenttä (koripallo, […]

Furuvikin verkkovajana aikoinaan palvellut rakennus on nykyään Rantasauna, jonka yhteydessä on ympärivuotinen uintimahdollisuus laiturilta. Syväys laiturin päässä on 2,4 metriä. Saunalla avoimia maksullisia saunavuoroja, saunatilat vuokrattavissa myös kokonaan yksityiseen käyttöön. Lisäksi soutuveneitä vuokralla.

Energiankulutuslukemat ovat koko kiinteistön kulutuslukemia.

Uimarannalla ei uinninvalvontaa

Uinninvalvonta. Ranta syvenee tasaisesti, mutta rannan itäpäässä syveneminen on nopeampaa. Turvallisen uima-alueen rajat ilmoittavien poijujen kohdalla veden syvyys on noin kolme metriä. Rannan keskikohdassa, Taivalluoto-saaren kohdalla, veden syvyys on hieman yli metrin. Vapaassa käytössä oleva ulkokuntosali, maksullinen crossfit-alue, koripallokenttä, beach-volley -kenttiä, leikkialue, parkkipaikka viidelle autolle sekä henkilökunnan autoille, pukuhuonetilat, WC:t ja kahvio.